REA, kycklingpaj och restaurangbesök!

Hur hänger bilderna ihop egentligen :)??

Hänger bilderna ihop…?? Nej, egentligen inte!! Så här… i lördags hade vi ju haft ännu ett barnkalas (nu för vår äldsta dotter Nicolina 8 år) och snälla farmor till barnen gav oss en extra hand. Skönt! Lite spontant frågade vi om hon kunde tänka sig att stanna några extra timmar – 3 h för att vara exakt. Jodå, det gick bra! Hurra! Jacob, min sambo, och jag kastade oss i ytterkläderna och for in mot Malmö stad. In på Åhléns där det som av en ren händelse var REA, Hurra igen! Ovan ses de fina blusarna jag köpte med 40% rabatt. Jag kan idag inte riktigt förstå att man Innan barnen kunde spendera En Hel dag i city shoppandes 2-3 plagg om ens det. Nu när man får chansen ger man järnet som om det vore ett mindre marathon hihi! Inga problem att stå i kön utanför provrummet med 7 plagg som man alla seriöst köper bara de passar sisådär. Hittar man en tröja/blus som sitter fint köper jag 2 direkt om det finns i olika färger. DET hände inte Innan barnen. Därefter blev det same old-same old – La Roche Vin & Tapas (samma som sist vi var ute mannen och jag :)) Fantastiskt med TAPAS och att få äta själva ihop…åhhh vad mysigt det var.

Soaked in Luxury! Ett av favoritmärkena!
Ska ju inte använda blixt!! Part Two kommer blusen ifrån – jätteskön!

Vi beställde som vanligt: stekta gröna paprikor med olivolja och flingsalt, vitlöksbröd, scampi, grillade lammracks med mangochutney, rödbetor med getost och kronärtskocka med getostkräm. Efterrätt vit chokladkräm med hallon – mums!!

Världen godaste kycklingpaj – jag lovar!!

Kycklingpajen har jag gjort idag – fick feeling på Ica:). Superenkel! Recept följer här:

125 g smör, 3,5 dl mjöl, 2 msk vatten, 1 grillad kyckling, 2-3 msk tomatpuré, 3 dl grädde, salt/peppar, riven ost, 1 förp. championer och 1 purjolök.

Gör pajskalet först genom att blanda smör, mjöl och vatten. Tryck ut i form. In i ugnen 225 grader i 10 min. Därefter ber du din partner skala av den grillade kycklingen :). Stek championer och purjolök ihop så de blir mjuka. Tillsätt tomatpuré, salt/peppar, grädde och kycklingen i små bitar. Puttra 3 min. Häll fyllningen i pajskalet riv ost över och in i ugnen ca 15 min i 225 grader. Superb! Servera med grönsallad och pussar! Nu är det godnatt härifrån.//Belle i Malmö!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close