Djungelboken – the musical och en massa annat!

Lördagens aktiviteter (några av dem)….!

Mysigt Soffi med ansiktsbehandling!! Jag är nyfiken på dermapenbehandling (tror jag att det heter) ska läsa på lite… Ansiktsmask med LED ljus det såg spännande ut – lova ta en bild!!

DJUNGELBOKEN THE MUSICAL på Malmö Arena!

Lördagen började som vanligt med simskola för tjejerna, Nicolina 7 år och Elvira 6 år, inne i Malmö. Därefter hem och äta lunch lite snabbt med pappa Jacob, lille Sixten, 2 år, och farmor för att kl 13 befinna sig vid Malmö Arena och Djungelboken the Musical. Sixten fick stanna hemma med farmor – han är för liten känner vi. Det är så mysigt att komma iväg med Bara tjejerna tycker jag också! Musikalen var en version kan man säga av ”vanliga” Djungelboken. Jättebra tyckte vi, superfina kostymer hade alla djuren i uppsättningen och verkligen medryckande helt nya låtar. Vid flera tillfällen såg man de små huvudena i publikhavet vicka från sida till sida och hörde händer som klappade takten. Inte konstigt kanske när kändisar som bl a Méndez och Tilde Fröling utgjorde en del av ensemblen.

Såklart köpte vi en fjärilsring och tigeröron!

Öresundsbron i bakgrunden!

På väg hem från musikalen lämnade vi Elvira på barnkalas. När jag kom hem var jag alldeles matt vet inte varför egentligen kanske håller på att bli förkyld… Stormen här nere i Skåneland har ju hängt i sedan igår eftermiddags så det var inte läge att springa milen idag. Det får vänta, jag tog en liten promenad istället. Solen och utsikten var fantastisk! Därefter blev det hemmagjorda semlor :)! Hoppas att ni har en mysig lördag!? Mello-mys?!//Belle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close