Semelbonanza!!!

Min dag i kvadrat!

Åh Soffi, som jag Älskar dessa Semlor!! Jag tjuvstartade dagens firande – Fettisdagen redan i fredags (!) med att göra dessa små underverk själv. (Ok, jag har ätit semlor så länge de funnits på vår ICA och favoriten är Södervinges 2-pack till dagarna 2 :).) Från det att jag var barn fram till Sixten, 2 år, kom till världen bakade vi själv kardemummabullar som vi fyllde med skuren mandelmassa (blir lite för hård…) och fyllde med mängder av vispgrädde. Men sedan lille Sixten kom så har jag helt enkelt inte prioriterat att baka dessa själv utan köpt färdiga på bageri, på ICA eller som nu i fredags ”halvfärdiga” dvs vetebullar från Södervinge, vispgrädde och mandelfyllning från Odense. Hur enkelt som helst. Just ja, icke att förglömma florsocker!! Jag strör både inuti och utanpå…

Kanske inte jättesnygga 🙂 men gooooda!!
Skar locken i trekanter som på bageri, hehe.
God fyllning och superenkel att spritsa ut precis så mycket man vill ha!

På jobbet åt vi också semlor för glatta livet och bjöd alla som sitter i samma byggnad också – det var poppis! Tror aldrig vi varit så många på en gemensam fika någonsin.

Det var det lilla fatet det, vid sidan om mig har vi ca 100 till :)! Gissa om jag trivdes!!!?

Det var många som kommenterade min blus idag och jag trivs i den – Saint Tropez är märket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close