Egentid med shopping och restaurangbesök!

Två mammor på välbehövd tjejkväll :)!

Åh, vilken härlig kväll det var igår! Hade bestämt restaurangbesök med min väninna Sanela efter jobbet. Vi känner varandra sedan universitetstiden och Sanela är nybliven tvåbarnsmamma. En fantastisk och stark kvinna! Jag gick lite tidigare från jobbet och passade på att hoppa inom klädesbutiken Zara och Åhléns. Så skönt att bara går runt och strosa en stund. Det händer inte ofta med tre små barn… eller rättare sagt det händer nästan aldrig. Ska bli ändring på det! Det blev både kjol, blus och en kort jacka som inhandlades på sisådär 30 minuter :). Därefter träffade jag Sanela och det blev lite spontant La Roche – en tapas restaurang i centrala Malmö, vid Lilla torg. Jättemysigt och jättegott! Det blev klassikerna: små ugnstekta gröna paprikor med olivolja och flingsalt, vitlöksbröd, scampi, bläckfisk, grillade lammracks med mangochutney och kronärtskocka med getostkräm. Fördrink alkoholfri Mojito. Gott!!

Skål!

Förresten Soffi, jättebra med din nyvunna gnista för träning! Det är banne mig inte alltid lätt att få till det men det är alltid värt det! Jag hejar på!! //Belle

Jacka, blus och kjol allt från Zara! Jag har inte direkt några kläder i senapsgult sedan tidigare så kul att prova något nytt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close