Vabbruari – 2 års kalaset som aldrig blev…

Igår lördag skulle vi egentligen haft stort kalas för lille Sixten som i dagarna fyllt 2 år och för pappa Jacob som dagen till ära fyller 42 år. Men… Sixten har snörvlat och haft feber i veckan och därför varit hemma från förskolan så det var tyvärr inte helt oväntat när vi i fredags eftermiddags fick ställa in kalaset då han dessutom dragit på sig en otäck hosta. Jätte tråkigt! Fick ställa in planen jag hade också att tillsammans med barnen köpa present till pappsen också… Vi åkte till vårdcentralen istället för att kolla upp hostan men doktorn sa att det inte var något som krävde medicin. Senare på kvällen sa Nicolina (7 år) också att hon inte mådde bra så lördagens simning ställde vi också in. På lördag morgon stod vi lite villrådiga – inget kalas pga sjukdom men de mådde båda mycket bättre än dagen innan så vi åkte en liten kortis till en ny stor stadsdelslekplats i Stadionparken på hela 3 000 kvm(!) Vi hade jätte kul!

Sixten sitter som en kung på grisen :).

Efter lunch snörade jag på mig joggingskorna och sprang min sedvanliga ”helgmil” via brofästet vid Öresundsbron med Träningspodden i öronen – alltid! Det underlättar så mycket och tiden går så mycket snabbare med lite ”sällskap” av Lovisa Sandström/Lofsan och Jessica Almenäs längs vägen.

Med fina fina Öresundsbron i bakgrunden.

Väl hemma från löpturen så var det Jacobs tur att springa en runda och klockan var sådär 16.45 när det slog mig att vi ju inte firat pappa Jacob heller idag. Han liksom ”glömdes” bort i allt med kalaset som inte blev. Då fick jag ett litet infall att vi åtminstone skulle ordna en Prinsesstårta som nästan är obligatorisk härhemma när någon fyller år :). Ringde runt till 5 bagerier inom 1 mils avstånd och 1 hade öppet till kl 18 och hade dessutom 1 kvar! Vi tar den sa jag entusiastiskt och kastade in barnen och mig själv i bilen och vi tog alla det på största allvar att ”smygköra” iväg utan att pappa märker det. Hela vägen till bageriet planerade vi vad vi skulle säga om pappa ringer och frågar var vi är. Som tur var klarade vi uppdraget utan att bli påkomna och medan Nicolina och Elvira underhöll pappa som styrketränade i garaget smög Sixten och jag förbi i mörkret med tårtkartongen under en filt… äventyr :)! //Belle

Så blev det ”kalas” ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close