Alla hjärtans dag

Idag är en dag då man ska hylla kärlek och vänskap! Jag och sambon har date night varannan torsdag, den veckan då de stora barnen är hos sin mamma och lille Nils har barnvakt. Vi har därför bestämt oss för att skjuta upp vår Valentine till nästa torsdag. Men då smäller det, vi är inbokade på Asian Post Office, ännu en nyuppoppad restaurang på Stockholms kroghimmel.

Ikväll passade jag istället på att fira Alla hjärtans med min kompis Jacinta. Vi sågs på Bouqeria, en väldigt trevlig tapasrestaurang i Moodgallerian. För er som inte har varit på Mood så är det en oas bakom NK, en galleria som tillkom för ett par år sedan med fokus på lyx och flärd. Påkostad inredning och fina butiker, parfymerad luft (det här kan jag iofs tycka är mindre trevligt) och behaglig bakgrundsmusik. Eller det brukar i alla fall vara behagligt. Ikväll hade de slagit på stort och hyrt in en DJ. Tant Sofie kämpade på en dryg timme och sen fick de räcka efter att jag tröttnat på att fråga ”VA SA DU?!” efter var tredje mening… Det fick bli en avslutning på Espresso house istället för denna lomhörda småbarnsmamma.

//Soffi

Kategorier OkategoriseradeEtiketter , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close