Simning och 40 års fest!

På väg till tjejmiddag!

Igår var det en lugn lördag… eller lugn och lugn när jag tänker efter … den startade som vanliga lördagar gör här hemma med simning för Nicolina (7 år) och Elvira (6 år) på Simhallsbadet i Malmö. Elvira går Silver pingvinen och Nicolina Guld pingvinen och det är rena turen att de båda simlektionerna på olika svårighets nivåer är på samma tid samma dag. Tack för det! Deras grupper har 3 instruktörer var och killarna (bara killar) är super engagerade så det är härligt att se. Jag blir liksom lite lugnare i själen efter varje simlektion för jag tänker att då är vi ett steg närmare att de faktiskt kan klara sig någotsånär i vatten. Men vi har en bit kvar… Elvira simmar inte utan sina simglasögon och det vet jag inte om det är så bra…? Sedan var det 40 års kalas!!

Passade på att köpa klänningen på Boozt när det var REA.

Det var min underbara barndoms väninna Beatrice som hade inviterat till tjejmiddag. Det blev en lyxig cheesecake med räkor och kavring till förrätt, oxfilé och potatisgratäng till huvudrätt och Budapestbakelse till efterrätt – åh vad gott det var!

Tilltugg när vi anlänt!
Cheesecake med räkor på kavrings botten….mmm.
Oxfilé med potatisgratäng!
Budapestbakelse!

Skulle vilja stannat hela natten men drog mig hemåt redan strax innan tolv – vi har ju en liten man (Sixten 2 år) som vill/ska upp till mamma vid kl 5 på morgonen så… Härlig kväll – härlig dag och skönt att vara lite barnfri :)!//Belle

Kategorier OkategoriseradeEtiketter , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close