Alla borde spendera några veckor i djungeln…

Promenad till förskolan imorse…

Sitter och ordnar med lite sysslor vid datorn medan ”The Island” står på i bakgrunden. Det är en brittisk dokusåpa lik Robinson men där man skapat en ö med män och en med kvinnor. De ska överleva och lösa uppdrag på ön. Det är första gången jag ser programmet och i detta avsnittet följer man ön med kvinnor.

Jag tycker att det är lite spännande, det här med att ta människor från sitt faktiskt ganska bortskämda 2019-liv och sätta dem i en extrem situation. Det krävs inte så många dagars brist på mat, dryck och tak över huvudet för att de flesta ska förvandlas från peppiga, mediasugna celebrity wannabies till klagande och tårdrypande monster i en djungel.

Sol och krisp i backen ovanför vårt hus, vilken dag!

Jag leker ofta med tanken att de stora barnen borde få uppleva lite tuffa förhållanden, de är nämligen ruskigt bekväma och vana både att i det stora få som de vill, bli skjutsade till höger och vänster även om avståndet inte ens är en kilometer och det här med att hjälpa till hemma, ja, det kan man ju bara glömma…

Men det gäller inte bara barnen. Jag tror att alla skulle må bra av att då och då få en påminnelse om hur bra man har det. Det är lätt att snöa in på de små tingen som man vill förbättra istället för att luta sig tillbaka och bara insupa alla de saker och person runtom en som är fantastiskt.

Vad sägs, kanske stryka planen på Florida i höst och istället släpa ut familjen i norrländska urskogen för en överlevnadsvecka? 😀

//Soffi

Kategorier OkategoriseradeEtiketter , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close