Olaplex

Olaplex Hair Perfector No3, Bond Maintenance Shampoo No4 och Bond Maintenance Conditioner No5 – favoriterna för håret!!

Jag gjorde mina första slingor tillsammans med dig Soffi när vi gick i gymnasiet :). Vi hade pratat om att göra slingor och gick in med varsin veckotidning och visade frisören varsin bild på någon kändis och förklarade vad vi önskade. ”Jaaa, det ska vi kunna ordna sa ha drömskt….ni vill ha sådana där riktiga Bahaaaamas?” Eller han frågade egentligen inte utan konstaterade att så Var det! Lite nervöst satte jag mig i frisörstolen med mitt långa hår och lät honom kreera. Efter 3 timmar var vi färdiga och jag fick se skapelsen – de många LJUSA slingorna som på bilden hade försvunnit någonstans på vägen. Jag såg Ingen skillnad – Alls. Det vågade jag så klart inte säga utan betalade, tackade och bestämde mig för att inte gå dit igen.

Nästa gång det var dags för slingning blev det till en annan och enligt mig mer hipp frisör mitt i Malmö City. Det var en jätte trevlig ung tjej som precis blivit färdig frisör. Vi pratade och skrattade när jag berättade om förra slingningen som man inte ens kunde ana och vi var rörande överens om att nu skulle vi gör slingorna ljusare. Bäst resultat fick man tydligen genom att använda hätta…. det hade den första frisören inte gjort. Han hade använt folie… Efter många långa timmar satt jag fortfarande kvar, och kämpade med tårarna som tryckte bakom ögonlocken, i hättan som inte gick att få av på grund av alla knutor och trassel. Det slutade med att vi fick klippa av delar av mitt långa hår för att få av den och den stackars nyutbildade frisören grät och snyftade och sa att hon aldrig ville slinga någon igen.

Det tog lång tid innan mitt hår hade hämtat sig efter den behandlingen och även fast håret inte kommer i närheten av det slitaget som blev så försöker jag idag ta hand om det lite extra när jag slingat det. Som att använda mina favoriter Olaplex hårinpackning, shampo och balsam. Olaplex produkterna sammanlänkar svavelbindningarna i håret som brukar slitas i det dagliga när man ex fönar, använder lock – eller plattång. Jag brukar be om Olaplexbehandling när jag ska slinga håret också hos frisören då är det en speciell frisörprodukt som de använder Olaplex No 1 eller 2. Hemma använder jag Olaplex No 3 som inpackning i rent, handdukstorkat hår (gärna hela natten) därefter Olaplex Shampoo No 4 och Olaplex Balsam No 5. Helt fantastiska produkter tycker jag. Håret blir inte lika frissigt och skadat som tidigare.//Belle


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close