Förskolan stängd

Jaha, så var förskolan stängd, bara några dagar in på terminen och bara en vecka efter mina första VAB-dagar på jobbet. Som nämnt är jag ju något av en överambitiös själ när det kommer till jobb, så jag känner genast hur svettdropparna börjar rinna längs ryggraden när jag trycker ”skicka” på det meddelande som låter min chef veta att jag kommer att jobba hemifrån eftersom förskolan är stängd. Hur är det möjligt att jobba med en leksugen 1,5-åring hemma kan ju vara en tanke… Men vi gjorde faktiskt en deal, jag och sambon, att vi båda skulle jobba hemma och göra så i skift.

Efter att jag hade jobbat mellan sex och halv tio på morgonen var det mitt skift att vara ledig. Det har snöat mycket i Stockholm och vädret är fantastiskt. Det finns en härlig lekplats i en skogsglänta mitt i ett bostadsområde ungefär en kilometer från vårt hus och jag bestämde att vi skulle ta en liten promenad och först hämta ett paket på Circle K (Skincity, wo-hoo! Mer om detta senare…) och sedan besöka lekplatsen.

Det är ju superhärligt när man hittar lugnet i att vara ledig mitt på dagen trots att man känner Outlook pulsera i fickan. Vi hade en helt fantastisk förmiddag på skogslekplatsen. Jag tycker att det är så terapeutiskt att bara vara med Nils och observera hans små planer och att assistera honom i att få till det han tänkt sig när han utforskar lekplatsen. Gungorna och rutschkanan är favoriterna. Ju snabbare och högre, ju bättre. Det här kommer att bli en kille som går i sin mor och fars fotspår, bara att se upp!

Väl hemma åt vi en välförtjänt lunch och ägnade en stund åt att bara vara (eller som i Nils fall, utforska återvinningen!

Kategorier OkategoriseradeEtiketter , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close