Jodå ett litet träningspass blev det allt…

I dag på jobbet avlöste mötena varandra och det kändes produktivt och som att jag kom vidare i en massa olika små och större projekt – skönt! Men att sitta stilla hela långa dagen känns ju sådär… så jag stegade de få stegen till vårt fantastiska, moderna, snygga (ja, jag kan fortsätta flera rader att beskriva härligheten!) och väl genomtänkta gym som ligger i samma fastighet som jag arbetar. Tänk om alla kunde få ha tillgång till ett gym på sin arbetsplats, vad många fler som säkert hade tränat då. Det blev air podsen i öronen och till att snegla ner på mobilen på golvet som körde youtube-träning ”postnatal workout” som jag fortfarande kör för att försöka få ihop magmusklerna då de fortfarande är ganska delade tyvärr (kallas rektusdiastas eller diastas recti). Träningspasset är 25 minuter – alldeles lagom. Därefter körde jag hem till barnen och min snälla mamma som hämtat alla 3 barnen och påbörjat matlagningen lagom till jag kom hem sedan måste hon rusa vidare – korv med potatismos och massor av blomkål. Därefter chokladkaka med grädde, mums! Jacob är ute och reser och kommer hem sent imorgon kväll så mentalt är jag förberedd på att natten kan inbegripa 2-3 uppvaknande från vår lille Sixten (2 år) och att Elvira (6 år) som nu går igenom en ”lilla tonåren” fas vill att man ska komma och hämta henne till vår säng. Jaaa, vi får se hur det blir. Håller tummarna och ska själv gå och lägga mig nu. God natt kram härifrån!//Belle

Gymmet!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close