Söndagsshopping i Täby C

Rea? Jag vet inte vad det är med rea, jag är hopplöst dålig på att fynda. Samma sekund som butikerna flyttar plagg från ordinarie klädstänger och samlar ihop dem på lite trängre med skrikande reaskyltar så tappar jag intresset för dem. Blusen som tidigare såg elegant och speciell ut ser plötsligt passé och lite ledsen ut. Det har alltid varit så här för mig. Förr om åren när julrean var den stora händelsen på åren kom jag alltid hem med 2-3 plagg från den nya kollektionen.

Skor som glider på på en mikrosekund!

Så, nä, det blev inga reafynd för lille Nils i helgen. Men efter stor påtryckning från den shoppingälskande bonusdottern begav vi oss till Täby Centrum för lite söndagsshopping. Där blev det de här små guldklimparna! Eller kolbitar är kanske mer beskrivande? Ett par alldeles supersöta små stövlar från Kavat är det i alla fall – jag kunde inte låta bli. Nils har en kusin i Växjö som heter Axel och fyller tre nu i februari. Perfekt från ett ärva-kläder-perspektiv – så precis som Sixten, så får Nils mycket kläder. Således har vi två andra par vinterstövlar i storlek 22 och 23. Men av någon anledning har jag otroligt svårt att få ner Nils fot i dem, de är betydligt smalare i passformen än Kavat.  Såhär tre veckor in i dagisrutinen är ett par trånga stövlar som tar sisådär en minut per stövel att krånglar på om man har tur ett no-no för mig. Därför blev det ett litet lyxinköp.

En tuff liten kille!

Det blev också en tur till Naturkompaniet. Varje morgon är Nils ute med förskolan mellan åtta och nio och eftersom han är lite för varmblodad för att ha en tröja under overallen så har han varit fasligt bar i halsen. Nu blev det en liten halskrage, bläckfisk eller polo – ja, ni vet vad jag menar. Själv fick jag ett handledsvärmare från Houdini som får min sambos tankar att vandra till svunna tider med lärare med reumatism. Ja, jag håller med honom, men de är tydligen väldigt bra när man fryser på jobbet på vintern eftersom stor del av kroppsvärmen försvinner via just insidan av handleden. Idag premiärprovades de och wow! Det stämmer!

Kategorier OkategoriseradeEtiketter , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close