POMPdeLUX – REA

Kläder till lillkillen Sixten, det mesta i strlk 92.

Vi fick ju Sixten ganska sent i livet 🙂 jämfört med vänner runt oss och det finns massor med fördelar med det! En stor är att alla vill bli av med sina avlagda barnkläder!! Och de är så hjärtans välkomna att dumpa det hemma hos oss, vi har en närmast stående leverans varje kvartal från min snälla kompis Karin. Då får vi skor, ytterkläder, tröjor, byxor och allt annat som Karins 2 pojkar (och Karins 2 kusiners pojkar) haft glädje av.

Egentligen behöver jag knappt fylla på men ibland är det ju både roligt och välbehövt att sticka emellan med lite nytt. Nu behövde vi lite tröjor med lång arm och det passar ju utmärkt att ett av favoritmärkena här hemma – POMPdeLUX har REA. Det blev ljusa kulörer av blått och grönt och lite grått. Tänkte att färgerna även kan passa när tidig vår tittar fram… känns i och för sig avlägset nu om man tittar ut… Ha en fortsatt skön söndags eftermiddag!!

Blev det något för Nils på REAn Soffi??//Isabelle

Kategorier OkategoriseradeEtiketter , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close