Pulkarace i trädgården

Mer, mer, mer!

Helgerna kan vara lite svåra nu när Nils börjar bli större. Jag förstår ju på dig, Belle, att det inte är ett problem senare, när barnen är ännu större, men nu kan det vara lite kämpigt att vara hemma en hel dag utan att ha aktiviteter inplanerade. Han blir så otålig och klättrar nästan på väggarna! Det bästa jag vet är att packa in honom i bilen och göra en liten utflykt, antingen och hälsa på en kompis någonstans eller besöka ett shoppingcenter med lekhörna.

Men vissa dagar behöver man ju också bara vara hemma. Boende i Stockholm innebär ju allt som oftast stora avstånd och en 45 minuters bilfärd för att hälsa på någon är inte ovanligt. En tur fram och tillbaka och lite umgängestid på det äter ju därför lätt upp hela dagen. Och lämnar en flämtande efter tid för återhämtning när det är dags för arbetsvecka igen…

Idag stannade vi därför hemma och pulkan åkte fram. Vi har en perfekt liten backe framför huset och i den åkte Nils upp och ner, minst 30 gånger. Jag sprang med honom både upp och ner och sedan runt huset ett par varv. Räknas inte det här som backträning mån tro? Vad bra, då är man välförtjänt av lite lyxig lördagsmiddag, inte sant?

Cool kille busar runt i snön!

Trevlig kväll!

//Soffi

Kategorier OkategoriseradeEtiketter , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close