Projekt kontorshörna del 1

En tillfällig lösning

Sedan Nils kom till världen har vi haft ett dilemma. Både jag och sambon tycker om att ha ett rum inrett som kontor där vi kan turas om att få en stund för oss själva för att pyssla eller jobba vid datorn eller som i hans fall game:a (ja, dvs spela dataspel). I början på hösten upptäckte vi att den lille sover minst två timmar längre om han får sova i eget rum. Inte heller vaknar han upp och stökar mitt i natten.

Före…

Det gjorde beslutet mycket enkelt: han är redo för ett eget rum. Ja, då var det ju det med kontorsrummet… På vardagarna används rummet flitigt mellan 20-23 och då har ju Nils gått och lagt sig. Diskussionerna har gått fram och tillbaka. Ska vi inreda en datorhörna i vardags- eller TV-rummet? (Det låter inte som ett problem, men planlösningen tillåter faktiskt inte riktigt det – inte om det ska se vettigt ut i alla fall). Jag har varit emot att göra en arbetshörna i sovrummet, jag vill att det ska vara en rofylld plats, fri från digital fulhet (läs sladdar i massor!).

Efter… (åtminstone tillfälligt)

Nåväl, ämnet har varit uppe ett flertal gånger. Det blev återigen högaktuellt när Nils började förskolan. Plötsligt har jag inte möjlighet att jobbar färdigt på jobbet, utan behöver möjlighet att sitta på kvällen. Jag fick en väldigt energikick plötsligt och gjorde en rokad i sovrummet: den stora byrån åkte in i garderoben och ett oanvänt mindre skrivbord får temporär plats i en hörnet av rummet. Ta-daa! Det är ju inte riktigt min vision av hur jag vill det ska se ut, men det duger ett tag tills jag har bestämt mig. Vad tycks? Några tankar om att ha arbetsplats i sovrummet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close