Disney On Ice

Mamma och pappa är minst sagt förväntansfulla :)…

Idag var vi traditionsenligt på Disney On Ice på Malmö Arena! Vi försöker gå en gång om året och nu var det fjärde gången. Detta året var det Musse, Mimmi, Kalle och Långben som tog oss med till Doris/Nemo, Rapunzel, Elsa/Anna, Snövit, Buzz/Woody, Simba och Aladdin/Jasmine i en färgsprakande kanonshow! De är så duktiga på att verkligen fånga karaktärerna och snabbt kasta in en i storyn även om man inte sett eller kommer ihåg alla filmerna. Ett tips är just att kolla upp vilka karaktärer eller filmer som kommer att dyka upp och Se filmerna Innan showen hemma så är det så mycket lättare att följa med och tycka att det är kul:).

Då Sixten ännu inte är 2 år fyllda (födelsedag i februari!) så var det bara jag, Jacob och tjejerna som åkte. Planen var för att höja stämningen ytterligare att köpa popcorn och lite godis på plats men som det lätt blir när 3 flickor ska ut genom dörren så blev vi SENA! Så vi stannade till på macken som ligger på vägen och jag rusade in vild i blicken och rev ner några popcornpåsar från hyllan och fyllde en papperspåse med smågodis som förhoppningsvis skulle falla alla i smaken och så en näve klubbor till Elvira i hopp om att någon smak skulle passa henne. Vi hade popcorn och godis som hade räckt till många många familjer….

Saknade Sixten en del så klart och han hade säkert tyckt att det var spännande bitvis men han hade aldrig orkat de 2 rätt så långa passen fast det är paus emellan. Så han fick lov att passas av farmor Evelyn. Sedan är det ju så fantastiskt härligt att bara få rå om tjejerna och låta all uppmärksamhet falla på dem ibland. Det har ju handlat mycket om Sixten sedan han kom till världen. Jag hade Nicolina bredvid mig och jag kunde inte låta bli att fråga henne gång på gång om hon inte skulle sitta i mammas knä :), en liten stund fick jag. Vi avslutade med lunch på Emporias foodcourt, super bra – något för alla!//Belle

Kategorier OkategoriseradeEtiketter , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close