Tillbaka till vardagen

Första arbetsdagen var det i dag efter hela långa härliga julledigheten. Jätte kul att vara tillbaka på jobbet och träffa alla igen!

Hjärnan kändes seg men tänker att det måste vara ett bra tecken då har jag ju tagit det lugnt och kommit ner i varv under ledigheten. Nu hade jag helst velat spara detta lugn i en liten ask och ta fram då och då när det behövs :).

Med nytt år och allt funderade jag på i bilen hem från jobbet att man kanske skulle lägga till sig med en ny ”avslappnande” vana. Jag mediterar ju och det är fantastiskt på alla tänkbara sett (får berätta mer om detta längre fram) men liksom dra det ett litet steg till. Jag såg framför mig där i bilen en rosa himmel i soluppgång… man kanske skulle stiga upp riktigt tidigt en gång i veckan, dricka en kopp Energi te och köra yin yoga eller något… (Som vädret är nu blir det inte att vänta på soluppgång – det får bli tända stearinljus istället) Inspirationen tog mig så långt som att jag faktiskt inhandlade Energi teet från Friggs nu på kvällen på Ica.

Än så länge bara en tanke – jag ska låta den gro :).

Soffi, hur startar du helst dagen??//Belle

Kategorier OkategoriseradeEtiketter , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close