”Ska vi starta en blogg?”

Frågan ställs av en av mina äldsta väninnor Belle på andra sidan tråden som efter en lång och entusiastisk pitch landar i den här frågan. Jag bor i Stockholm och hon i Malmö och vi har inte ens pratats vid sedan i somras eftersom vi båda är precis sådär upptagna som man är mitt i livet med jobb, egna barn, bonusbarn, träning, aktiviteter, sambon, vänner och… det där eviga matlagandet och plockandet hemma…

Jag zoomade ut för ett ögonblick och kände hur tankarna flög iväg. Det är ju inte så att jag har problem att använda upp resterande timme (högst!) när alla dagens måsten är till ända. Vad skulle det kunna tillföra mitt liv att dessutom lägga till en blogg?

”Men Soffi, det finns inte så många bloggar skrivna av kvinnor i vår ålder. Eller i alla fall är det svårt att hitta dem”, fortsätter Belle.

”Kör till, vi gör det” säger jag, nästan till min egen förvåning. Mellan meningarna har jag hunnit tänka att jag ju faktiskt har velat ta mig tid att reflektera en stund varje dag. Helt enkelt dokumentera både tankar och observationer för att en dag ha något som hjälper minnet, en mer målande bild av vad som hänt än de få fragment som man faktiskt minns.

Vi får se vad som hamnar här. Just nu är det ett litet projekt, en rolig idé om att testa något vi inte gjort förut.

Kategorier Allmänt, OkategoriseradeEtiketter , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close